Algade 27, 4660 Store Heddinge
info@cafebliss.dk

Indsamling

Indsamling for Café Bliss

Kære gamle og nye venner af Cafe Bliss,

Som mange af jer allerede ved, står Cafe Bliss sammen med de andre restauranter i byen over for en temmelig stor investering vedrørende en fedtudskiller, som er påkrævet ved lov. De seneste måneder har vi forsøgt at finde en løsning. Det er et stort regningsbeløb for den, der ender med at blive holdt ansvarlig, og hver sag er forskellig. Vores udlejer har imødekommet os og accepteret at sænke huslejen de næste 3 år, og til gengæld beholder han fedtudskilleren, som vil blive installeret på hans grund. Vi finder det for at være den bedst mulige løsning på nuværende tidspunkt. Men vi har ikke selv pengene til det. Her har vi bruge for hjælp fra vores lokalsamfund.

Vi åbnede Cafe Bliss for to år siden, og jeg underskrev en 5-årig kontrakt. Jeg føler mig utrolig heldig over at have muligheden for at opfylde en af mine drømme om at eje min egen restaurant. På en eller anden måde endte vi her i den lille by, og vores veje krydsede de rette mennesker og på det rette tidspunkt. Takket være min udlejers fleksibilitet har vi haft mulighed for at starte med en meget lille startkapital. Takket være lokalsamfundets venlighed og åben arme har vi overlevet de første to år. Desværre var vores første år det dyre år. Bygningen er gammel og dårligt isoleret, ligesom mange andre bygninger i byen, hvilket betød vanvittigt store elregninger, da energikrisen startede. Vi var også nødt til at investere penge i nyt køkkenudstyr og nye vaske, hvilket spiste al vores overskud. Så her står vi nu, to år senere. Vi haft tusinde gæster i gennem, vi har holdt mange events til både børn og voksne, vi har grinet og grædt og knoklet. Vi har dummet os og vi har lært.Og vi sulte for mere. Så vi leder efter midler på nogle hundrede tusinde kroner til fedtudskiller, nyt køkkengulv, en ordentlig opvaskstation og noget køkkenudstyr, der kan hjælpe os med at udnytte husets potentiale og vokse vores forretning.

Sandheden er, at et lån er uoverkommeligt, fordi virksomheden ikke tjener nok til at kunne tilbagebetale det inden for de næste 3, 5 eller endda 7 år. Så hvorfor fortsætte, kunne man spørge sig selv! Cafe Bliss for mig har været min stemme og hele mit hjerte. Det er min måde at efterlade et aftryk af mit eget og friheden til at skabe noget ekstraordinært. Samtidligt håber jeg jo at det vi har skabt her betyder noget for dig også. Jeg er velsignet og så heldig over at have støtten fra min partner, min søn og så mange hjertevarme mennesker i Stevns. Jeg er blevet fortalt mange gange, at jeg ville have vanvittig succes i de større byer med min koncept, men mit hjerte tilhører her, et sted, hvor vores eksistens betyder noget. Vi voksede op i en lille landsby i Estland. Vi kender vigtigheden af steder som vores og de andre modige små og store virksomheder i dette samfund. Vi har brug for jeres hjælp til at skaffe kapital til Cafe Bliss.

I kan hjælpe os på følgende måder:

Penge er naturligvis vores prioritet nr. 1 i øjeblikket. Vi har fået tilladelse fra Civilstyrelsen for at kunne lave denne indsamling.

Mobilepay: Cafe Bliss indsamling 457150

Konto for indsamling reg 3409 konto 13730733

I kan også hjælpe os med at fortælle om os til jeres naboer, venner og kollegaer. I kan deler jeres oplevelse hos os på Google og tripadvisor. I kan deltage nogle af de kommende events til fundraising. Alle pengene tjent disse dage vil også gå mod vores mål.

Listen over vores behov:

Fedtudskiller plus nyt køkkengulv ca. 150.000 – 200.000

Ny opvaskstation med opvaskemaskine, vaskebord med 2 vaske, afløb, nyt gulv, emhætte, andet udstyr ca. 100.000

Industri fryseskab og køleskab og andet udstyr til køkkenet ca 50.000